Oligo Check Test Basis - Holigomed

kosten test + 15 minuten consultatie

Levering 2-3 Werkdagen
€ 25,00

Kies uw kleur

N/A

Kies uw maat

N/A

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis

De methode die onze OLIGO/check gebruikt om de hoeveelheid sporenelementen en mineralen in het weefsel op te sporen, wordt spectrofotometrie genoemd. Dit is een methode van kwantitatieve analyse waarbij de mate van absorptie en de optische dichtheid van een bekende chemische stof in het weefsel gemeten kan worden door middel van een gebundelde lichtstraal. Het onderliggende principe is dat elk chemisch bestanddeel licht in een specifieke golflengte absorbeert, uitzendt en/of reflecteert.

Hoe geconcentreerder het monster, hoe meer licht het absorbeert volgens de wet van Lambert-Beersch. Dit beschrijft de verzwakking van de intensiteit van een straling wanneer deze door een medium met een absorberende stof gaat, afhankelijk van de concentratie van de absorberende stof en hoe dik de laag is.

Wat de technologie zo geweldig en revolutionair maakt, is het feit dat de voor het toestel ontwikkelde software niet alleen 21 mineralen en sporenelementen, maar ook de 15 belangrijkste toxische metalen kwantitatief kan meten. Door middel van statistische referentiewaarden en logaritme formules wordt het meetresultaat op zodanige wijze gepresenteerd dat het een logische interpretatie voor de gebruiker mogelijk maakt. De OLIGO/check technologie maakt het mogelijk om met behulp van een eenvoudig stoplichtsysteem te beoordelen of de gemeten concentraties in het optimale, suboptimale of zelfs kritische bereik zijn. Daarom is het belangrijk precies te bepalen welke lichaamseigen parameters aanwezig zijn.

De referentiewaarden voor de evaluatie van de OLIGO/check zijn vastgesteld op basis van meer dan driehonderdvijftigduizend metingen die bij gezonde personen zijn uitgevoerd met verschillende parameters. Hieruit kunnen statistische conclusies worden getrokken met betrekking tot soortgelijk gemeten waarden in relatie tot fysiologische regulatiesystemen.