Essential Oil Pure Nature 30ml Pascale Naessens

een unieke geursensatie

Levering 2-3 Werkdagen
€ 69,95

Essentiële of etherische olie is een erg kostbare, geconcentreerde vloeistof die via destillatie gewonnen wordt uit de bloemen, blaadjes, wortels en stengels van echte planten, bloemen en kruiden.

Ze bevatten de levenskracht van de plant die wij als geur waarnemen. Aan essentiële oliën worden heel wat therapeutische eigenschappen toegeschreven: hun intense geuren stimuleren, verkwikken of kalmeren ons. Ze zijn een bijzonder en kostbaar geschenk van de natuur.

Essentiële olie van RainPharma is van een extra zuivere premium kwaliteit. Een flesje bevat ongeveer 600 druppeltjes. Gebruik ze in de Aroma Diffuser van RainPharma, laat ze verdampen in een geurbrandertje of maak er je eigen huisparfum mee, samen met onze Natural Room Spray Liquid. Voor de ultieme ontspanning voeg je een aantal druppels toe aan een warm bad, steeds opgelost in Precious Bath Oil. Je kan ook enkele druppels toevoegen aan Professional Massage Oil van RainPharma.

Een heerlijke lente-blend met vetiver, ylang ylang, geranium, lavender en black pepper.

  • Dermatologisch getest
  • Geschikt voor veganisten
  • Vrij van agressieve conserveringsmiddelen

Ingrediënten

vetiveria zizanioides root oil, piper nigrum seed oil, cananga odorata flower oil, pelargonium graveolens flower oil, lavandula angustiflolia flower oil.

100% essentiële olie.

Kies uw kleur

N/A

Kies uw maat

30 ml

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis