Natural Room Spray Pure Nature Pascale Naessens 50ml

een unieke geursensatie

Levering 2-3 Werkdagen
€ 24,00

Verstuif geurige vleugjes natuur in huis. Natuurlijke geuren brengen sfeer in huis en hebben een positief effect op je humeur.

Natural Room Spray is een 100% natuurlijk huisparfum op basis van premium essen-
tiële olie waarmee je elk hoekje in huis een passend geurtje geeft. Zoek voor elke kamer het juiste geurtje uit en verspreid de flesjes overal in huis. Je kan kiezen uit meer dan 20 verschillende essentiële oliën van de Aromatherapy Essentials collectie. Elke olie heeft zijn eigen troeven en krachten.

Gebruik

Een paar keer sprayen volstaat om de ruimte onder te dompelen in de juiste sfeer of om snel komaf te maken met onaangename geurtjes. Je kan met Natural Room Spray ook je kussenslopen of ander textiel veilig en natuurlijk parfumeren.

Lege flesjes kan je met behulp van een trechtertje en pipet makkelijk zelf bijvullen met je favoriete RainPharma essentiële olie en RainPharma Natural Room Spray Liquid. Gebruik 5 % of 10 % essentiële olie al naar gelang de gewenste geursterkte.

Een aardse geur met bloemige noten. Een krachtige, maar tegelijkertijd elegante en vrouwelijke geur. Geniet van de combinatie van vetiver, lavendel, geranium, ylang ylang en zwarte peper.

 

Ingrediënten

alcohol (denat.), propanediol, essential oil

Plant-based. No nasties.

Kies uw kleur

N/A

Kies uw maat

50 ml

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis